Kontorsväxter

Vi gör din arbetsplats skönare

Gröna växter och blommor gör din arbetsplats trevligare. Faktum är att grönt inte bara ser bra ut i kontorsmiljöer, butiker eller i andra offentliga miljöer, de skapar även arbetsro och förbättrar miljön rent fysiskt, eftersom de fungerar som luftrenare.

Vi hjälper dig skapa en miljö och ett upplägg som passar just era lokaler och er situation. Planerar, väljer växter och levererar. Sedan kan vi även ta hand om skötseln av växterna, så att du alltid har en grön och skön miljö.

Mindre stress – mer kreativitet

Växter påverkar både människors hälsa och trivsel. Visste du till exempel att:

  • Växter gör oss mindre stressade.
  • Vårt mentala såväl som fysiska välbefi nnande ökar och vi blir mer kreativa.
  • Torr luft som kan irritera huden, slemhinnorna och andningsvägarna är vanliga problem inomhus. Speciellt bra är det med växter som dricker mycket vatten efersom de ökar luftfuktigheten.
  • Växter minskar den statiska elektriciteten, reglerar inomhusklimatet, absorberar värme och fungerar ljuddämpande.

 

Skapa er känsla med växter på jobbet

Växter kan verkligen skapa en extra trevlig atmosfär på kontoret, i butiken och på andra öppna ytor där människor tillbringar mycket tid.

Entrén

Vill du förhöja känslan och stämningen för din personal, dina besökare och kunder, då är Entrékrukor verkligen ett bra tips.  Med fina krukor och växter vid entrén skapar du ansiktet utåt med ett hemtrevligt välkomnande. Stilen kan anpassas efter hur just ni vill profilera er. Vi på Kalenius hjälper er att få till ett härligt helhetsintryck som passar in i just er miljö. Vi planterar växter vår, sommar och höst.

Innemiljön

Innemiljön i er lokal sätter prägel på hur ni uppfattas som företag och vilket personligt värde ni vill förmedla via era ytor. Vi på Kalenius är gärna ert stöd i valet av växter, krukor och inredning som passar ihop och visar upp vilka ni är.

Vi sätter ihop en bra helhet tillsammans med er, där valet av växter passar era behov. Växterna är luftrenande, syresättande, luffuktande och avstressande. De ökar kreativiteten och ger ett trevligt intryck. Det finns många olika växter för olika ändamål, här har vi en betydande roll för hur er innemiljö kan skapa de värde ni önskar. En trevlig miljö som trivs alla kan trivas i, det ger det lilla extra. Personalen blir mer effektiv och ni får även flera positiva effekter för kundnöjdheten.

Vi tar hand om era växter

Lite jobbigt låter det såklart, med dessa växter – för vem ska sköta dem och hur ska de hålla sig fina och ”pigga”?

Vi på Kalenius växtcentrum erbjuder dig hyra och skötsel via ett serviceavtal. Den perfekta lösningen till fräscha växter på jobbet, året om. Låt oss sköta blommor och gröna växter så att det alltid är fint, så ni kan ägna er åt det som ni är allra bäst på och driva er verksamhet framåt.

Vi ser fram emot att skapa den gröna fräscha trivseln hos er.

 

Behöver ni gåvor till anställda, kunder och leverantörer så ordnar vi det. Vi förmedlar blommor över hela världen. Ingenting är omöjligt, vi ordnar det mesta.

 

Marie hjälper er att hitta fram till en passande lösning.

Kontakta mig för en konsultation

Marie Persson

054-157030,0703-157064

marie@kalenius.com