Kalenius City

Nu har vi öppnat vår exklusiva blombutik i nya Handelskvarteret Valvet, mitt i centrala Karlstad. 

Den 28 april slog vi upp portarna till vår helt nya butik Kalenius City. Här erbjuder vi ett trendigt och lyxigt utbud, med stilsäker citykänsla. Hos oss hittar du säsongsriktiga blomuppsättningar och de senaste trenderna inom växter och interiör. Nu finns Kalenius nära dig, även i stadskärnan.

Härliga presentidéer och fin inspiration i chic stadsanda, är några av nyckelkomponenterna för Kalenius City. Gillar du att unna dig färska snittblommor i vardagen? Då är denna butik något för dig. För att ge dig det lilla extra satsar vi mycket på lyxiga omslag och paketeringar med det senaste för säsongen.

Kalenus City är den perfekta butiken för dig som gillar att uppdatera hemmet med blommor och interiör, oavsett om du är på språng genom stan på lunchtid eller tar dig tid för en shoppingrunda.

Handelskvarteret Valvet ligger i det nya kvarteret Mercurius i centrala Karlstad. 340 miljoner kronor satsades på den nya mötesplatsen som får ett 20-tal butiker samt saluhall, vinbar och restauranger. Läs mer på www.valvetkarlstad.se

Vi tar emot Centrum Karlstads presentkort. Både i city och på Våxnäs.

Kul kuriosa! Hos oss får du gärna betala med swish.